ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu en driven

SERVICETEKNIKER

som kommer att arbeta med installation, underhåll och reparation av storköksutrustninghos slutkund i ett service ch installationsteam som idag består av 14 medarbetare. Reparationer omfattar exempelvis diskmaskiner, spisar, kyl och frysar och all annan storköksutrustning. Arbetsområdet är i Mälardalsområdet i första hand.

PROFIL

Som person är du lösningsorienterad med ett brinnande intresse för teknik. Har du jobbat inom branschen är det  eriterande men inget skallkrav. Vi söker dig med minst gymnasial utbildning inom teknik, el eller motsvarande. Körkort är ett krav. Du skall även ha goda svenska kunskaper både i tal och skrift. Du ser möjligheter där andra ser problem och du är en pålitlig person som motiveras av ett självständigt arbete där kunden är i fokus.

VAD FÅR DU?

Vi på Dieta erbjuder dig en stimulerande framtid inom ett marknadsledande företag där utveckling av produkter, lösningar och personal är viktiga delar i vår framgång för att ytterligare befästa vår starka position på marknaden.

• Varaktighet, arbetstid
• Heltid tillsvidareanställning

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För att veta mer om tjänster ring eller mail:
Conny Svensson
076 106 28 03
conny.svensson@dieta.se