Produkter

Meiko

En av världens ledande tillverkare av diskmaskiner för professionella kök. Meikos satsning på forskning och utveckling har under de senaste åren gett företaget många priser och utmärkelser för innovativa lösningar som minskar diskmaskinernas miljöpåverkan, vatten- och energiförbrukning.
Läs mer

Dietatec

Cook-Mix-Chill mångfunktionella grytor har många unika egenskaper och finns i storlek 40–470 liter. Styrs med en MI-MX touchpanel för automatiserad tillverkning av både varma och kalla rätter.
Läs mer

Rational

Ugnar för termisk matlagning. För att uppnå unik kvalitet på maten krävs att ugnen hela tiden arbetar med tillräcklig effekt. HiDensityControl® ser till att värmen, luften och fuktigheten i ugnsutrymmet alltid ligger på en hög och jämn nivå.
Läs mer

Granuldisk

Grovdiskmaskiner som använder granuler (små blå plastkulor) och vatten för att mekaniskt skrubba grytor och kantiner rena. Det är en smart, hållbar och ekonomisk lösning där man slipper all fördisk.
Läs mer

Hällde

Ett av världens ledande företag inom utveckling och tillverkning av matberedningsmaskiner i fyra olika kategorityper: grönsaksskärare, snabbhackar, combi cutters och mixer.
Läs mer

Robot-Coupé

Marknadsledare från Frankrike med ett brett utbud av maskiner, som grönsaksskärare och snabbhackar för beredning.
Läs mer

Björn (Varimixer)

Få maskiner har en sådan driftsäkerhet och lång livslängd som Bjørns visp- och blandningsmaskiner
Läs mer

Elektrotermo

Utvecklar, tillverkar och säljer egenutvecklade produkter inom storkök som spisar, kokerier och stekbord som kännetecknas av god funktionalitet och design.
Läs mer

Gastroteknik

Ett brett produktsortiment som täcker de flesta av storkökens behov för uppvärmning, varmhållning och distribution av mat och serveringsutrustning.
Läs mer

Frima

Koka, steka, fritera, bräsera övernatt, confitera, sous vide-koka med oerhörd precision i VarioCooking Center MULTIFICIENCY® och uppnå högsta flexibilitet samt spara upp till två arbetstimmar per dag.
Läs mer

Scanbox

Transportboxar och mattransportvagnar som ger en låg underhållskostnad, tillsammans med lång livslängd och konkurrenskraftiga priser.
Läs mer

Hallins

Transportboxar, mattransportvagnar från Nordens största och mest erfarna leverantör av utrustning för restaurang och storkök.
Läs mer

Samsung

Mikrovågsugnar utvecklade för professionella användare och krävande förhållanden med dagliga användningar.
Läs mer

Porkka

Ett stort sortiment av kylskåp, frysar, kylaggregat, ismaskiner, inkubatorer, plasmafrysar, apotekskylskåp och förvaringsrum med konstant temperatur.
Läs mer

Gram Professional

Mycket brett produktprogrammet med allt från stora snabbnedkylningsskåp till små kyl- och frysskåp.
Läs mer